Villan

Alldeles intill Bydalens Wärdshus ligger ett mycket bekvämt och rymligt 14-bäddarshus för det stora sällskapet. Mer centralt kan du inte bo. Det finns elva fasta sängplatser fördelade på fem sovrum enligt nedan. De fem extrabäddarna finns i breda underslafar i de tre våningssängarna samt två extrabäddar i bäddsoffan.

Övervåning: I vardagsrummet finns braskamin och flera sköna sittplatser. På övervåningen finns också sovrum 1 med en våningssäng där underslafen är 120 cm bred, sovrum 2 med en våningssäng där underslafen är 120 cm bred samt sovrum 3 med dubbelsäng, sovrum 4 med en våningssäng där underslafen är 120 cm samt en vanlig säng. I det stora köket finns, förutom en makalös utsikt, matplats, fullt utrustat kök, utgång till balkong och en emaljerad vedspis. På övervåningen finns ett badrum med badkar och toalett.

Bottenvåning: På bottenvåningen finns ett stort sovrum med dubbelsäng, dusch med bastu, toalett och tvättstuga samt en stor och rymlig hall. Här finns också en bäddsoffa med två bäddar

Boendeinfo Villan

 

DSC_2589