Gruppskidskola

Gruppskidskola

En vecka i Bydalens skidskola innebär en upplevelse med många nya vänner, mycket skratt och lek. Tillsammans utvecklar vi vår skidåkning i respektive nivå och grupp. Alla barn och ungdomar mellan 4 och 15 år är välkomna att delta i grupplektionerna en timma varje vardagsmorgon för en rolig och lärorik vecka!

Gruppindelningen

Grupperna finns i fyra nivåer och ger möjlighet att utvecklas, oavsett om du är en grön nybörjare eller om du är en svart carvare. Gruppfärgen motsvarar svårigheten av en skidbacke i samma färg. Grupperna ger dig även möjligheten att följa din utvecklingskurva, klarar du att gå en vecka i grön grupp är du redo för blå grupp nästa vecka. Varje grupps mål med veckan är förkunskaperna som krävs för nästa nivå!

Skidskoleavslutning

Efter varje vecka i gruppskidskolan bjuder Bydalsbävern Brante in till skidskoleuppvisning! Under uppvisningen får alla skidskolebarn möjligheten att visa sina anhöriga vad de lärt sig under veckan. Vår vän och maskot Brante delar ut diplom och en överraskning till alla duktiga barn.

Grupper med minst 3 personer och max 12 personer i varje grupp. Vid färre antal erbjuds privatlektioner.

Lektionstid 60 minuter. Vecka 2-6 utgår 20% rabatt.

Priser:

 

DSC_3343

 

Boka online